De zoldertrap: lelijk eendje?

Wij renoveren nagenoeg elke trap. Dit kan ook de trap naar zolder zijn. Tegenwoordig wordt de zolderruimte meer dan ooit benut en getransformeerd tot een ruimte om mee te pronken. Om het plaatje compleet te maken, kan de zoldertrap niet achterblijven natuurlijk.

Zoldertrap renoveren

Een huis met een zolder geeft veel mogelijkheden. De zolder kan fungeren als opslagruimte, speelplek, multimediakamer of logeerkamer. Misschien slaapt u zelf wel op de zolder en wilt u eindelijk de krakende trap naar de zolder onder handen laten nemen.

Bij traprenovatie wordt vaak gedacht aan de trap in een hal, of open woonruimte. NEWstairs renoveert ook de zoldertrap, zodat die perfect aansluit bij de overloop en de rest van het huis.

Een gerenoveerde zoldertrap, ook voor kleine ruimtes

Ruimte is kostbaar, zeker in de stad. Tegenwoordig wordt de zolderruimte dan ook meer dan ooit benut en getransformeerd tot een ruimte om mee te pronken. De trap naar de zolder kan dan niet achterblijven. Contacteer ons, ook bij een kleine overloop. Wij hebben ervaring met traprenovatie ook wanneer het om een ruimtebesparende trap gaat.


Extra licht in de overloop en de trappenhal

De overloop en de trappenhal zijn bij tijden donkere ruimtes. Dankzij ingebouwde ledverlichting wordt de zoldertrap niet alleen een stuk lichter, denk ook aan de veiligheid die de trapverlichting met zich meebrengt. U geniet van optimaal functioneel licht en kunt veilig naar boven en beneden. Tevens wekt u uw partner of kind(eren) niet door het felle licht in het plafond van de overloop.

Verschillende stijlen

Bij een traprenovatie van NEWstairs staat u aan het roer. In ons assortiment bieden we verschillende stijlen trappen, trapleuningen & balustrades en trapverlichting.


Elke trap is maatwerk en tijdens een vrijblijvend gesprek wordt uw traprenovatie en de kosten daarvan in kaart gebracht. U vindt zeker een trap passend bij uw wensen en uw thuis.