Een moderne trap voor een eigentijds interieur

Een moderne trap geeft je interieur een luxe en eigentijdse uitstraling. De sfeer in de hal, woonkamer of gang is in mum van tijd gemoderniseerd met een strakke, moderne trap. Met de moderne trapmodellen van NEWstairs krijgt je verouderde trap in korte tijd een prachtige strakke look.

Specialist NEWstairs

Voor een moderne trap hoef je niet meteen op zoek te gaan naar een splinternieuwe trap; met een traprenovatie wordt de oude trap al in één dag in een modern jasje gestoken.


Traprenovatie specialist NEWstairs heeft een uitgebreid assortiment aan trapdecors, trapmodellen en bijpassende moderne trapleuningen. Samen bespreken we de wensen en de mogelijkheden waarna we je trap een ware metamorfose geven.

Onze trapmodellen voor een moderne trap

Met de moderne trapmodellen van NEWstairs krijgt je verouderde trap in korte tijd een prachtige strakke look. Zo sluit ons Z-trapmodel perfect aan op het creëren van een eigentijds uitstraling in de woning. Dit trapmodel speelt met lijnen en vormen en kan met of zonder profiel worden geplaatst.


Verder is het blok trapmodel een goede optie als je op zoek bent naar het moderniseren van de trap. Bij dit trapmodel worden de treden en het stootbord haaks aan elkaar bevestigd. Hierdoor ontstaat er een speelse en architectonische blokvormige trap.

NEWstairs trapdecors voor een moderne woonstijl

Naast de diverse trapmodellen, heeft NEWstairs een uitgebreide collectie aan moderne trapdecors. De kleur en het patroon van de trap kan al snel een wereld van verschil maken. Ben je een liefhebber van de moderne en industriële woonstijl? Dan is de NEWstairs Industrial collectie een uitstekende keuze voor je trap. Met deze trapdecors gaan we back to basic: strak, stijlvol en stoer.


De NEWstairs trapconfigurator geeft de mogelijkheid om een voorrproefje te creëeren van de trap. Neig je bijvoorbeeld meer naar een moderne uitstraling waarbij rust en eenvoud de boventoon voeren? Dan is het NEWstairs Brilliant White decor een aanrader. Het licht eikendecor zorgt voor een serene en frisse moderne sfeer in de hal, gang of woonkamer.


Meer weten over een moderne traprenovatie?

Wil je meer weten over een moderne traprenovatie? De traprenovatie specialisten van NEWstairs staan te trappelen om meer te vertellen over onze werkwijze. Ook plannen we graag een afspraak met je aan huis voor een adviesgesprek en prijs op maat. Eerst meer inspiratie? Bekijk de gehele NEWstairs Collectie.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!