Een trap op maat laten maken

NEWstairs is specialist in nieuwe, houten trappen en verzorgt een trap die perfect bij jou en je woning past. Waarom een trap op maat laten maken door onze vakmensen? We geven drie uitstekende redenen!

Vakmanschap

Met een NEWstairs trap op maat haal je vakmanschap in huis; enkel de beste vakmensen gaan aan de slag met de nieuwe trap. Gedurende het proces van advies tot en met vakkundige realisatie en montage houden we een vinger aan de pols. Zo staan we garant voor het beste resultaat.


Wij maken van jouw trap meer dan alleen een functioneel onderdeel van de woning zodat de trap een sfeervolle binnenkomer is, perfect passend in het interieur. De verwerking van het hout en de afwerking van de trap perfectioneren we tot in de puntjes.

Trap op maat = service op maat

In ons Trap Atelier vervaardigen we de trap exact op maat en geheel naar wens. Doordat we alle onderdelen van de bedrijfsvoering in eigen hand houden, staan we garant voor service en kwaliteit van hoogwaardig niveau. Met onze vakmensen – op de weg en op kantoor – realiseren we een trap op maat waar je jarenlang van kunt genieten.

Diverse trapvormen

Omdat wij een trap op maat leveren, is vrijwel elke trapvorm mogelijk. Zo zijn we bedreven in het realiseren en monteren van een rechte trappen, trappen met een kwartdraai naar onder of boven, wenteltrappen en open trappen. Ook de treden kunnen naar wens worden aangepast met een safety profile, regular-, blok- of Z-model. We komen graag bij je langs om de beschikbare ruimte te bekijken en je trapwensen te bespreken.

Ook een NEWstairs trap op maat?

Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op; we beantwoorden graag je vragen over onze trappen op maat of komen langs voor een vrijblijvende adviesafspraak.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!