Gouden combi: trappenspecialist en traprenovatie

Wil je de trap laten renoveren maar weet je niet waar te beginnen? Contact opnemen met een trappenspecialist is een uitstekend begin. Met een trappenspecialist als NEWstairs weet je meteen waar je aan toe bent.

Trap metamorfose

Bevalt de uitstraling van het interieur niet helemaal meer? Time to change en wacht niet langer! Geef de muren een likje verf, ga op zoek naar nieuwe vloerbekleding en struin over meubelboulevards voor de bank van je dromen.

En wat dacht je van een metamorfose van de oude trap? Een traprenovatie is hiervoor een uitstekende manier! Benader hiervoor een trappenspecialist voor het beste resultaat.

De werkwijze van een trappenspecialist bij renovatie

Elke trap is anders. Daarom is de eerste stap in de werkwijze van een trappenspecialist het bekijken van de trap aan huis.
Hiervoor vragen we je contact op te nemen en een adviesafspraak te maken met een trapexpert. Vervolgens komt een vakspecialist langs op de afgesproken datum en tijd voor het bespreken van je wensen en het bekijken van de mogelijkheden.

Tijdens deze afspraak kan de prijs van een renovatie geheel op maat berekend worden. Na akkoord wordt er een afspraak ingepland voor het renoveren van de trap. Onze ervaren monteurs zijn stuk voor stuk vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. Op de dag van montage wordt trede voor trede aangepakt en secuur afgewerkt, totdat de hele trap er prachtig uitziet.

Waarom kiezen voor een trappenspecialist?

Met een trappenspecialist als NEWstairs weet je meteen waar je aan toe bent. Wat zijn de mogelijkheden en hoeveel gaat het kosten? NEWstairs heeft het antwoord en zorgt hiermee voor duidelijkheid en zekerheid.


Zo voorkom je teleurstellingen achteraf. Ofwel: geen tegenvallende resultaten, geen hoger uitvallende kosten en geen uitloop van de planning.


Tevens haal je met renovatiespecialist NEWstairs een garantie van maar liefs 15 jaar in huis. Zo ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning!

Meer inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
úw NEWstairs traprenovatie of trapbekleding?

Met onze unieke trapconfigurator zie je snel een selectie uit de mogelijkheden. Bekijk hier de NEWstairs collectie in trapdecors, stootborden, leuningen & balustrades en trapverlichting.

Met een paar klikken creëer je eenvoudig een voorproefje van de gekozen opties. Per trapdecor vind je onderaan de pagina een aantal prachtige voorbeelden van gerealiseerde NEWstairs trappen.

Wil je weten wat een traprenovatie kost? Hiervoor komen we graag vrijblijvend bij je langs voor een advies en prijs op maat. Ter plekke zie je
wat het mooiste bij je wensen en interieur past.
Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.