Ideëen voor je trap

Heb je al eens nagedacht over een upgrade van de trap? Dat de trap een onmisbaar en functioneel onderdeel is van je woning, hoeft niet te betekenen dat deze aan zijn lot overgelaten kan worden. Er zijn talloze manieren om de trap te voorzien van een prachtige nieuwe look. Ook jouw trap verdient aandacht; tijd dus om de trap weer de show te laten stelen met deze ideeën voor traprenovatie!

Tijd voor nieuwe traptreden?

Indien je van plan bent om de trap in een nieuw jasje te steken, is het aanpakken van de traptreden een uitstekend plan. Door de treden te voorzien van nieuwe bekleding wordt de look van de trap in mum van tijd omgetoverd. Vervang de verouderde donkere traptreden voor een prachtig licht of donker eikendecor met een landelijke uitstraling of een blauwgrijze kleur met een industriële betonlook. Dit is maar een kleine greep uit onze ideeën om de trap te bekleden. De unieke NEWstairs collectie bestaat uit 16 trapdecoren; voor ieder wat wils!

Light it up!

Naast vernieuwing van de traptreden is sfeerverlichting in de trap zeker het overwegen waard. Verlichting in de trap kan op diverse manier worden toegevoegd. Zo kun je kiezen voor warme witte lampjes onder de traptreden, verlichting in de treden of ledverlichting in de leuningen. De trapverlichting bevordert niet alleen de sfeer in de ruimte, maar draagt ook bij aan de veiligheid van de trap. Licht uit, spot aan!

Ideeën om het trapgat op te fleuren

Ga eens aan de slag met het opleuken van het trapgat! Er zijn ontzettend veel trapgat ideeën te bedenken: fris likje verf op de muur hier, wat fotolijstjes daar. Geef het trapgat een natuurlijk tintje met hangplanten, een industriële look met stalen wandplanken of een speelse uitstraling met een zogenaamde krijtbord muur. Een stoere balustrade rondom het trapgat doet ook wonderen en een gedurfd behangetje maakt van de hal een unieke binnenkomer.

Jouw trapideëen met een vakspecialist bespreken?

Te vaak zitten we vol goede ideeën die vervolgens niet tot uitvoering worden gebracht. Neem daarom vandaag nog contact op met de vakspecialisten van NEWstairs. Wij staan te trappelen om je te voorzien van meer informatie, advies op maat en het upgraden van je trap middels een vakkundige traprenovatie.

Meer inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
joúw NEWstairs traprenovatie of trapbekleding?

Met onze unieke trapconfigurator ziet je snel een selectie uit de mogelijkheden. Bekijk hier de NEWstairs collectie in trapdecors, stootborden, leuningen & balustrades en trapverlichting.

Met een paar klikken creëer je eenvoudig een voorproefje van de gekozen opties. Per trapdecor vind je onderaan de pagina een aantal prachtige voorbeelden van gerealiseerde NEWstairs trappen.

Wil je weten wat een traprenovatie kost? Hiervoor komen we graag vrijblijvend bij je langs voor een advies en prijs op maat. Ter plekke zie je
wat het mooiste bij de wensen en interieur past.
Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.