Marmeren of granieten trap renoveren

Onze vakkundige monteurs kunnen vrijwel elke bestaande trap renoveren, of deze nu van hout, beton of natuursteen is. Bij NEWstairs bent je dus aan het juiste adres voor een traprenovatie van de marmeren of granieten trap. Wij geven de trap snel een nieuw uiterlijk. Kies je voor een hout- of betonlook? Zonder hak- en breekwerk heb je vrijwel binnen één dag een 'nieuwe' trap!

Marmeren of granieten trap?

Wij creëren een nieuwe look voor je marmeren of granieten trap door de hele trap onder handen te nemen. Onze monteurs plaatsen nieuwe overzettreden over de bestaande traptreden. Hierdoor ondergaat de marmeren of granieten trap een ware metamorfose. Kies een trapdecor dat perfect aansluit bij uw interieur. Onze uitgebreide collectie biedt talrijke mogelijkheden!

Mogelijkheden op een rijtje

Je bent eruit; de marmeren of granieten trap is toe aan een nieuwe look. En dan? Ga je voor een warm eiken trapdecor of juist voor een industriële betonlook? De mogelijkheden voor een NEWstairs traprenovatie zijn eindeloos. De overzettreden zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, modellen en afwerkingen.


Alle NEWstairs trapkleuren en opties bekijken? Met onze trapconfigurator zie je wat er nog meer mogelijk is bij het renoveren van de marmeren of granieten trap.

Meer inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw marmeren of granieten traprenovatie of -bekleding?

Met onze unieke trapconfigurator zie je snel een selectie uit de mogelijkheden. Bekijk hier de NEWstairs collectie in trapdecors, stootborden, leuningen & balustrades en trapverlichting.

Met een paar klikken creëer je eenvoudig een voorproefje van de gekozen opties. Per trapdecor vind je onderaan de pagina een
aantal prachtige voorbeelden van gerealiseerde NEWstairs trappen.

Wil je weten wat een traprenovatie kost? Hiervoor komen we graag vrijblijvend bij je langs voor een advies en prijs op maat. Ter plekke zie je
wat het mooiste bij het wensen en interieur past.


Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.