Modern Chic: de elegante en tijdloze woonstijl

Stel je voor dat je elke dag kunt genieten van de elegante uitstraling van een chic hotel. Dat is precies waar de woonstijl Modern Chic, ook wel Hotel Chic genoemd, voor staat. Het gehele interieur is op elkaar afgestemd binnen deze trend. Van de bank tot de kussens, handdoeken én natuurlijk de trap! Wij vertellen je hoe je met een traprenovatie van je hal een moderne, chique entree maakt.

Creëer thuis een gevoel van rust en luxe

Modern Chic gaat écht over het creëren van een luxe gevoel in huis. Hierdoor is het een stijl zonder strakke richtlijnen, maar toch zijn er een aantal kleuren en stoffen die dit gevoel met zich meebrengen. Natuurlijke materialen, donkere kleuren, gouden accenten, marmer en velvet stoffen zijn allemaal elementen die helemaal in deze chique stijl thuishoren. De perfecte ingrediënten voor een mooie traprenovatie!

Trek de Modern Chic stijl door tot de hal en verwelkom je gasten direct in een elegante omgeving. Om de hal te transformeren in deze chique woonstijl, kan het renoveren van de trap al een groot verschil maken. Omdat de trap een opvallend element is in de hal, lijkt het alsof een groot gedeelte van deze ruimte een metamorfose heeft gehad.

Een elegante hal dankzij traprenovatie

Kies bij een Modern Chic interieur voor een trap in een diepe, donkere kleur.

NEWstairs Oak Black is een trapdecor in eikenlook. Dit trapdecor straalt veel luxe en warmte uit door de diepzwarte kleur.

Liever geen zwart? NEWstairs Oak Rocky Mountain is een donkerbruin trapdecor met de uitstraling van eikenhout, wat zorgt voor een warm effect.

NEWstairs biedt ook een traprenovatie in diverse betonlooks aan. Deze passen perfect binnen de Modern Chic woonstijl. NEWstairs Bluestone en Stone Rustic zijn twee trapdecors met de uitstraling van luxe natuursteen in een donkere kleur.

Om de trap een nòg chiquere uitstraling te geven, kun je ervoor kiezen om de trap in een andere vorm te renoveren. Een block-trap is een trapvorm waarbij de treden in één hoek van 90 graden aan elkaar zijn bevestigd. Zo ontstaat trap er een ‘block-vorm’, waardoor er strakke lijnen in het interieur ontstaan. Door deze strakke lijnen te combineren met ronde en ovale vormen, komt er een chique sfeer tot stand.

Oog voor detail met trapverlichting

Door te decoreren ontstaat er een samenhangend geheel, ook op de trap. Trapverlichting in een warme kleur voegt extra elegantie en warmte toe. Wil je de Modern Chic woonstijl écht ervaren? Kies er dan voor om de trapverlichting aan te sluiten op een sensor. De trapverlichting springt dan aan wanneer er beweging geconstateerd wordt. Wat een luxe! Plaats een leuning met een matte zwarte finish bij de trap om het plaatje helemaal compleet te maken.

Shutters als raamdecoratie

Door voor shutters te kiezen als raamdecoratie, geef je de ruimte een moderne en chique uitstraling.

Van Eyck shutters worden op maat gemaakt en zijn daardoor een echt luxeproduct. Shutters in een donkere kleur zorgen voor een stijlvolle en elegante raamdecoratie. Daarnaast zorgen ze voor een prachtige verdeling van het daglicht.

Shutters zijn zelfs mogelijk in de badkamer. Deze speciale collectie wordt gemaakt van kunststof, waardoor de shutters vochtbestendig zijn.

Laat je adviseren

Geniet jij binnenkort van een chique traprenovatie in Modern Chic stijl? Wij helpen je graag met je keuze en komen vrijblijvend bij je aan huis voor advies op maat.