Traprenovatie en de pracht van
een doorgelegde vloer

Je zit midden in de restauratie van je nieuwe huis, wilt je hal nieuw leven inblazen of bent simpelweg niet meer tevreden over het uiterlijk van je huidige trap. Zomaar een paar redenen om te kiezen voor traprenovatie. Als je ervoor kiest om je trap te bekleden met overzettreden, wil je natuurlijk wel dat het totaalplaatje klopt. Een simpele manier om de trap te matchen met je interieurstijl is door te kiezen voor een vloer in dezelfde kleur als de trap.

Traprenovatie gecombineerd met vloer

Als je naar de bouwmarkt gaat, vind je honderden soorten vloeren: van parket tot laminaat en van betonlook tot eiken. Het hebben van voldoende opties is natuurlijk fijn, maar het is lastig om een vloer te vinden die exact aansluit op het decor van je trap. Als je de vloer laat doorleggen in hetzelfde decor als dat van je trap, wordt je trap één geheel met het interieur.

Wanneer de traprenovatie matcht met de rest van de ruimte, kun je zien dat er goed over de woonstijl is nagedacht. Daarnaast zorgt het beperken van vloersoorten en -kleuren voor een rustieke sfeer. Als je gebruikt maakt van twee of meerdere contrasterende kleuren kun je merken dat de ruimte druk aanvoelt.

Vloer leggen in
alle ruimtes

Om jouw trap op te nemen in de woonstijl is er van elk trapdecor uit de exclusieve NEWstairs Collectie ook een bijpassende vloer beschikbaar: de NEWstairs Elite vloeren.


Als je jouw trap wilt laten renoveren, kun je ervoor kiezen om het trapdecor als vloer door te leggen in andere woonruimtes zoals de overloop, woonkamer of zelfs je slaapkamer. De Elite vloeren zijn dankzij de unieke anti-vlek-behandeling eenvoudig schoon te maken en daarom erg onderhoudsvriendelijk. Doordat de vloerdelen van voortreffelijk kwaliteit zijn voorzien, hebben ze een hoge slijtageweerstand. Daarom geven we ook 15 jaar garantie!


Ook wanneer je vloerverwarming of -koeling hebt zijn de Elite vloeren van NEWstairs een goede keuze. De vloeren zijn hier compatibel mee en geleiden de warmte of koude uitstekend.


Als je besluit om je vloer door te leggen in de kleur van de traptreden, ga dan voor de finishing touch: plinten in dezelfde kleur. Met zowel een nieuw bekleedde trap, een nieuwe vloer én plinten in hetzelfde decor ontstaat een fascinerend totaalplaatje. Muurplinten zijn beschikbaar in een standaard- of extra lage variant.

Nieuwe vloer bij traprenovatie

Is het tijd voor een nieuw uiterlijk van je trap en ben je benieuwd wat er mogelijk is met het doorleggen van de vloer? Onze adviseur vertelt je er graag alles over.


In een vrijblijvende adviesafspraak nemen we samen met jou je trap- en vloerwensen door. Je ontvangt dan direct een prijs op maat voor joúw NEWstairs trap.