Traprenovatie in stijlvol zwart met NEWstairs Oak Black

Landelijk, klassiek of modern, binnen alle woonstijlen past een NEWstairs traprenovatie op maat. Op zoek naar een traprenovatie of trapbekleding in zwart? Op bouw- en renovatiebeurs BATIBOUW 2020 introduceerden we ons donkerste trapdecor; Oak Black. Deze diepe, intense kleur geeft iedere trap een stoer en uniek uiterlijk.

Stijlvol zwart

De donkerste kleur die er is en zo’n beetje de enige kleur die nooit ‘out of style’ raakt; zwart. Vooral in moderne en tijdloze woonstijlen is zwart een veel geziene kleur. Naast de verschillende NEWstairs houtdecoren en industrial look, is het nu tijd voor een trapdecor in stijlvol zwart.


Dankzij de fijne houtnerf en subtiele kleurschakeringen, geeft de intense zwartkleur NEWstairs Oak Black diepte en klasse aan elk interieur. Combineer zwarte treden met stootborden in Off White of kies de gewaagde variant Oxid Metal voor een verrassend effect.

Op de kop met #NEWstairs

Om de beursstand en het trapdecor NEWstairs Oak Black extra in de spotlight te zetten, presenteren we op Batibouw Op de Kop met #NEWstairs. Al eerder lieten we verschillende NEWstairs Stijlkamers zien. Dit jaar kunnen standbezoekers in de ludieke Stijlkamer op een originele manier op de foto. Hoe dat precies in zijn werk gaat…? Er is maar een manier om daar achter te komen.


We verwelkomen u graag op BATIBOUW in hal 6 standnummer 6222. BATIBOUW vind plaats van 29 februari tot en met 8 maart in Brussels Expo. Meer weten of tickets kopen? Klik hier voor meer informatie.

Kleurrijke collectie

Uiteraard blijft de rest van onze collectie trapdecoren, stootborden en leuningen & balustrades even kleurrijk als voorheen.


Van het lichte NEWstairs houtdecor Oak White Wash tot en met de donkere betonlook Stone Rustic; voor elke interieurstijl bieden we een passende trapkleur. Maak het plaatje compleet met een leuning of balustrade in inox, blauwstaal, houtdecor of zwart.

Prachtige binnenkomer

Alle NEWstairs trapdecoren in hout- en betonlook zijn voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Een NEWstairs trap gaat hierdoor een leven lang mee! Bovendien kan er eindeloos gecombineerd worden met trapvormen, leuningen, balustrades, NEWstairs vloeren, trapverlichting en stootborden. De trap wordt zo een prachtige binnenkomer.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!