Traprenovatie met een klassiek tintje

Ben je gecharmeerd van een klassiek interieur met een chique ambiance en warme sfeer? Dan is een houten trap in een klassiek jasje uitermate geschikt voor je woning. De vakspecialisten van NEWstairs renoveren de bestaande oude trap al in één dag tot een klassiek exemplaar met het comfort van nu.

Klassieke uitstraling

Met elk NEWstairs houtdecor is een klassieke uitstraling van de trap te creëren. Door de uitgebreide collectie trapdecors, trapleuningen & balustrades, kunnen we de trap geheel op maat en naar jouw wens renoveren.


Diverse trapmodellen

Het reguliere trapmodel van NEWstairs komt overeen met de klassieke traptrede. Het trapmodel past uitstekend in woningen waarbij de klassieke bouwstijl benadrukt wordt en is eenvoudig en tevens stijlvol. Door bijvoorbeeld de originele houten balustrade te behouden, blijft de authentieke uitstraling van de trap behouden. Het warme houtdecor geeft sfeer aan de trap en hal.


Veiligheidsprofiel

Ook de traptreden met het NEWstairs safety-profile zijn een goede keuze voor de klassieke trap. Dit model van de trap toont veel overeenkomsten met het reguliere trapmodel. Echter is er een veiligheidsprofiel toegevoegd als extra detail. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de traptreden en geeft je klassieke trap wat extra dynamiek.

Onze klassieke trapdecors

Voor het plaatsen van nieuwe overzettreden voor uw klassieke trap, is de keuze van het trapdecor van wezenlijk belang. De donkere varianten uit de Oak Collectie van NEWstairs geven je trap een klassieke uiterlijk. Denk hierbij aan een klassieke, warme eikenkleur welke voorkomt in het NEWstairs Oak Original trapdecor of het donkerste Oak Rocky Mountain decor. Ben je op zoek naar een klassieke trap met karakteristieke en in het oog springende uitstraling? Bekijk dan ons Oak Country decor eens. De zichtbare knoesten in het hout versterken het doorleefde karakter van de trap.


Klassieke trap iets voor jou?

Wil je meer weten over een klassieke traprenovatie? Onze vakspecialisten geven je graag meer informatie over onze werkwijze. Ook plannen we graag een afspraak met je aan huis voor een gratis adviesgesprek en een prijs op maat.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!