De kosten van jouw trapbekleding

Wat kost een traprenovatie? Die prijs is per trap anders en afhankelijk van verschillende factoren. Wat wél altijd hetzelfde is; een NEWstairs traprenovatie is gegarandeerd een meerwaarde voor je woning. Door het opnieuw bekleden van je trap dragen we er zorg voor dat deze weer gezien mag worden en aansluit bij de rest van je interieur.

Prijs trap bekleden

Om een prijs te bepalen, komen we graag bij je thuis om je persoonlijke trap- en woonwensen samen door te nemen. Je kiest samen het trapdecor voor de nieuwe overzettreden waarmee we je trap bekleden en de eventuele andere opties. Denk dan bijvoorbeeld aan trapverlichting, leuning en balustrade.

We werken daarom ook niet met gemiddelde kosten voor een traprenovatie. Je ontvangt tijdens de afspraak direct een prijs op maat voor joúw NEWstairs trap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie in de trapconfigurator!

Wat kost een trapbekleding?

Welke woonstijl heeft je voorkeur, zijn er extra wensen zoals trapverlichting of een balustrade op maat en om welk trapmodel gaat het? De prijzen voor een traprenovatie van een open trap zijn bijvoorbeeld anders dan bij een dichte trap.

Ja, ik wil gratis advies aan huis.

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De prijs van een NEWstairs traprenovatie

Onze adviseur komt graag naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Hiervoor maken we een gratis en vrijblijvende afspraak aan huis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

We bespreken jouw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig wat het bekleden van de trap kost.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. Met een nieuwe bekleding ziet de trap er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op een traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.


Img

De opbouw van traprenovatieprijzen

De prijzen van trap renovatie zijn dus afhankelijk van een aantal zaken. Enkele factoren die we meenemen om de vraag ‘wat kost een traprenovatie ongeveer?’ te beantwoorden zijn:


• Het aantal treden

• Huidige staat van de trap

• Het gewenste trapdecor

• Het trapmodel

• Opties zoals verlichting of een leuning

Kosten trap renoveren

Mix & Match met de mogelijkheden binnen onze collectie jouw perfecte NEWstairs trap! Voor ieder interieur bieden we een passend trapdecor. Laat je bijvoorbeeld inspireren door deze landelijke trappen en industriële blikvangers!


Keuze gemaakt? Dan kunnen we aan de slag met de prijs voor je trap renovatie. Zodra de adviseur de trap heeft opgemeten, wordt ter plekke een nauwkeurige berekening gemaakt. Zo weet je meteen wat het renoveren van de trap zal kosten. Zoals gezegd, is deze berekening geheel vrijblijvend. Pas als de prijs helder en akkoord is, bepaal je of je kiest voor een NEWstairs traprenovatie.