Kosten traprenovatie

Wat kost een traprenovatie? Een NEWstairs traprenovatie is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Wij dragen er zorg voor dat uw trap weer gezien mag worden en aansluit bij de rest van uw interieur. Voor de beste prijs van de traprenovatie komen we bij u aan huis voor een persoonlijk advies. Het is bovendien mogelijk de afspraak in de avonduren of op zaterdag te plannen.


Voor een persoonlijk advies en een prijs op maat komt onze adviseur aan huis. Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.

Prijs op maat

Bij het bepalen van de kosten van een traprenovatie spelen een aantal factoren een rol. Zoals de huidige staat van uw trap bijvoorbeeld en het trapmodel. Daarnaast is het belangrijk om uw eventuele overige wensen voor de traprenovatie goed in kaart te brengen.

Om u direct inzicht in de kosten van de traprenovatie of trapbekleding te kunnen geven bieden we u een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige adviseurs aan.

Trap totaalpakket

Naast de traptreden kunnen we tevens de zijkanten van de trap (wangen) vernieuwen, de trap voorzien van ledverlichting en een nieuwe leuning of balustrade plaatsen. Tevreden over de nieuwe trapkleur? De vloer van uw hal of overloop voorzien wij desgewenst ook van onze onderhoudsvriendelijke kwaliteitsproducten.

Maak trap het pronkstuk in uw interieur met een NEWstairs traprenovatie of -bekleding.

Transparante prijsberekening

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kan onze adviseur aan de slag met de prijsberekening. Zodra de adviseur uw trap heeft opgemeten, wordt ter plekke een nauwkeurige berekening gemaakt. Zo heeft u direct duidelijk zicht op de kosten van uw traprenovatie. Daarna bepaalt u of u kiest voor een NEWstairs traprenovatie.

Uw perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

Weten wat een traprenovatie kost? Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken uw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor uw trap.

Mogen we voor u aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Uw trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op uw traprenovatie of -bekleding bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.


Img

Meer informatie over de kosten van een traprenovatie en advies aan huis voor úw NEWstairs trap? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.