Traprenovatie Venlo door NEWstairs

Ook in Venlo en omgeving renoveert NEWstairs vakkundig trappen met de beste materialen. Of u nu een houten trap heeft die u wilt opknappen of een nieuw gestorte, betonnen trap die u wilt bekleden met overzettreden; NEWstairs traprenovatie & -bekleding staat voor u klaar!

Traprenovatie in Venlo

Voordat we met de renovatie van de trap aan de slag gaan, brengen we eerst uw wensen in kaart. Gaat het om alleen de traptreden, of is bijvoorbeeld ook de leuning of balustrade aan vervanging toe? Voor iedere trap en elke interieurstijl bieden wij een passende oplossing in traprenovatie. Wij adviseren u graag over de renovatie van uw trap in Venlo.

Prachtige traprenovatie in Venlo

Onze collectie voor traprenovatie bestaat uit een groot aantal unieke eikendecoren én de populaire, robuuste betonlook. Zo is er voor iedere woonstijl een trapdecor dat perfect aansluit bij de rest van het interieur.

Als u op zoek bent naar een traprenovatie met een moderne uitstraling, dan is het decor Oak Modern met een leuning en balustrade in rvs een uitstekende combinatie. Bij deze traprenovatie in Venlo is de houten trap voorzien van nieuwe overzettreden met een NEWstairs safety-profile en ledverlichting. De vernieuwde trap is hiermee een prachtige blikvanger!

Moderne traprenovatie

  • Traprenovatie mét leuning en balustrade

  • Regular trapmodel met NSP

  • Trap met een moderne uitstraling

  • Trapverlichting onder de treden

  • Decor: NEWstairs Oak Modern

  • 15 jaar garantie

"De renovatie van onze trap door NEWstairs verliep vlekkeloos. Vriendelijke vaklui, erg blij met het resultaat!"

Uw perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken uw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor uw trap.

Mogen we voor u aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Uw trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op uw traprenovatie of -bekleding bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.

Img

Een NEWstairs trap in Venlo of omgeving? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.