Traprenovatie Weert door NEWstairs

Een traprenovatie in Weert? NEWstairs traprenovatie & -bekleding is al meer dan 15 jaar dé specialist in traprenovatie. We hebben dan ook al vele trappen in Weert en omgeving van een nieuw jasje voorzien. Onder meer in Nederweert, Budel en Maarheeze is NEWstairs een vooraanstaande partij voor traprenovatie.

Professionele traprenovatie in Weert

Met een traprenovatie door NEWstairs bent u verzekerd van het meest deskundige advies, de beste vakmannen en hoogwaardige materialen. Zo renoveren we nagenoeg alle houten trappen, of dit nu open of dichte trappen zijn. Ook op het gebied van een renovatie van spil- en wenteltrappen zijn we specialist. In Weert en Nederweert heeft NEWstairs al vele soorten trappen gerenoveerd.

Renovatie open trap in Nederweert

In Nederweert, gelegen nabij Weert, hebben we recentelijk op één adres zowel een dichte als een open trap gerenoveerd. Hieronder ziet u het prachtige eindresultaat van deze traprenovaties.

Beide trappen zijn voorzien van het NEWstairs decor Bluestone en kunnen er weer een leven lang tegenaan. Dit trapdecor valt onder de populaire industrial look en geeft de trappen een stoere uitstraling. In onze collectie vindt u uiteenlopende decors voor uw NEWstairs traprenovatie. Voor elke trap en ieder interieur hebben we een bijpassend trapdecor.

Advies aan huis

Een NEWstairs traprenovatie begint met een adviesgesprek aan huis. Uw wensen en de mogelijkheden voor de renovatie van uw trap worden in kaart gebracht. Daarna maken we een prijs op maat voor úw NEWstairs trap.

Kiest u bijvoorbeeld voor een traprenovatie met trapverlichting, een leuning of balustrade of wilt u alleen de traptreden aan laten pakken?

Met onze thuisbasis in Weert is een traprenovatie door NEWstairs dichter bij dan u denkt! Woont u dus in Weert, Nederweert of omgeving en wilt u meer informatie over een NEWstairs traprenovatie? Neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar!

Uw perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken uw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor uw trap.

Mogen we voor u aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Uw trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op uw traprenovatie of -bekleding bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.

Img

Een NEWstairs trap in Weert of omgeving? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.