NEWstairs Oak Autumn

Je trap een nieuw leven geven, kan uitstekend door middel van een traprenovatie of -bekleding met overzettreden in NEWstairs Oak Autumn. Het rustige patroon zorgt voor een aangename sfeer in tal van woonstijlen.

Laat je inspireren door de tal van mogelijkheden die NEWstairs Oak Autumn te bieden heeft. Door de lichte basis is dit trapdecor uitstekend te combineren met uiteenlopende woonstijlen. Zo krijgt je trap in combinatie met een rvs balustrade of leuning een moderne, eigentijdse uitstraling. De renovatie van je trap wordt een eitje met NEWstairs, net als de voorbereiding daarop.

Trap renoveren met overzettreden

Het is vaak helemaal niet nodig om een volledig nieuwe trap te plaatsen als deze versleten is of niet meer mooi past binnen je interieur. Je kunt namelijk eenvoudig door NEWstairs je trap in een volledig nieuw jasje laten steken. Daarbij maken we gebruik van onze overzettreden. Deze zijn van een eikendecor met standaard geïntegreerd antislip-reliëf voorzien. Nadat ze perfect op maat gezaagd zijn, worden de nieuwe traptreden over de bestaande geplaatst. Mix & Match jouw ideale trapbekleding met onze unieke collectie.

Combineren met contrasten

NEWstairs Oak Autumn is een erg moderne kleur. De grijze tint geeft het een rustige uitstraling, net als het rustige eikenpatroon.

Door dit trapdecor te combineren met een andere kleur stootborden, trapleuningen en balustrades, creëer je een hele andere stijl in de ruimte. Zwarte stootborden steken prachtig af tegen de lichte treden en zorgen voor een stoer tintje!


Wat te denken van een rvs leuning of balustrade met een prachtige zwarte finish? Dat is geheel in lijn met de huidige interieurtrends. Afhankelijk van jouw stijl kun je kiezen voor een leuning en balustrade in matzwart of zijdeglans.

Trapverlichting

Naast het combineren van NEWstairs Oak Autumn met verrassende contrasten van stootborden, leuningen en balustrades, kun je de traprenovatie ook extra uitstraling geven met trapverlichting.

Dit zorgt uiteraard voor een stuk veiligheid, omdat een trappengat vaak erg donker kan zijn. Maar door de prachtige verlichting van NEWstairs wordt je trap ook een echte eyecatcher. Afhankelijk van welke sfeer je wilt creëren, kies je voor duurzame ledverlichting in warm- of koudwit onder de treden of juist in de treden.

Kosten traprenovatie

NEWstairs Oak Autumn is dus een decor dat je op talloze manieren kunt toepassen in je woonstijl. Toch kan het lastig zijn om bepaalde keuzes hierover te maken. Daarvoor komen wij graag eens bij jou thuis langs voor een persoonlijk advies op maat voor joúw traprenovatie. Onze adviseurs kunnen je zo op weg helpen en direct een prijsopgave maken in een vrijblijvend adviesgesprek.