Zwarte trap? NEWstairs Oak Black!

Op zoek naar een zwarte trap? Laat je trap renoveren met nieuwe houten overzettreden. Al jaren is dit trapdecor één van de meest gekozen kleuren uit de NEWstairs collectie voor een traprenovatie in het zwart. De diepe, donkere kleur van NEWstairs Oak Black geeft elke trap een stoer en uniek uiterlijk.

Een stijlvolle zwarte trap

De donkerste kleur die er is en zo’n beetje de enige kleur die nooit ‘out of style’ raakt; zwart. Vooral in moderne en tijdloze woonstijlen is het een veel geziene kleur. Een zwarte trap is dan ook een ware blikvanger in je interieur.

Naast de verschillende NEWstairs houtdecoren en industrial look, is ons Oak Black trapdecor in stijlvol zwart een echte aanwinst in de NEWstairs collectie gebleken.

Zwarte trap als statement piece

Dankzij de fijne houtnerf en subtiele kleurschakeringen, geeft de intense zwartkleur NEWstairs Oak Black diepte en klasse aan elk interieur. Combineer zwarte treden met stootborden in Off White of kies de gewaagde variant Oxid Metal voor een verrassend effect. Mix & Match met onze unieke trapconfigurator jouw perfecte, zwarte trap passend bij je gewenste interieurstijl.


Als opvallend statement piece is een zwarte trap natuurlijk een prachtige binnenkomer! Zowel in een meer klassiek interieur waarin volle, warme kleuren de boventoon voeren als in een industriële woonstijl met stoere accessoires en robuuste materialen. Wie durft?

Ook een zwarte NEWstairs trap op maat?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Zwarte overzettreden

Welke woonstijl je voorkeur ook heeft, een zwarte trap kan altijd! Denk bijvoorbeeld aan een moderne trap in zwart-wit. Hierbij renoveren we de trap met nieuwe overzettreden in zwart en de stootborden in wit. Dit wordt ook wel een 'piano trap' genoemd omdat het uiterlijk van de trap doet denken aan een piano.


Voordelen traprenovatie in zwart

Is de trap versleten of past deze simpelweg niet langer bij jouw interieur? Met nieuwe, zwarte overzettreden krijgt je trap een nieuw uiterlijk. Een traprenovatie is vaak al in 1 dag klaar, zonder hak- en breekwerk!


Garantie op vakwerk

Onze NEWstairs overzettreden die we gebruiken voor het renoveren van houten trappen en bekleden van betontrappen worden gemonteerd door eigen vakmensen. Met maar liefst 15 jaar garantie en een passie voor trappen is je trap bij ons gegarandeerd in vakkundige handen! Neem contact op voor een persoonlijk advies & prijs op maat voor joúw NEWstairs trap!