Mogelijkheden van een open trap

Heb je een open trap in huis die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Het bekleden van de open traptreden is dan een geschikte oplossing. Met nieuwe trapbekleding laat je de trap aansluiten bij de huidige styling van het interieur. We voorzien de traptreden van nieuwe overzettreden in een trapdecor van jouw wens.

Bekleden van de open trap

Onze trapspecialisten vervangen al binnen één dag de huidige treden van uw open trap. Bij het bekleden van een open trap worden nieuwe overzettreden geplaatst op de treden van de trap. Onze overzettreden zijn voorzien van een stoot -en slijtvaste toplaag met geïntegreerd antislip-reliëf. Een aluminium legering voorkomt deuken en slijtage van de traptreden.

Een open trap bekleden? Dat doen wij zo!

Benieuwd hoe het bekleden van een open trap in zijn werk gaat? Bekijk onderstaand filmpje voor de NEWstairs Werkwijze.

Open trap bekleden en dichtmaken?

Wil je naast een nieuwe bekleding van de traptreden, de open trap dichtmaken? Ook hierin kunnen de specialisten van NEWstairs een helpende hand bieden. Het dichtmaken van de open trap doen we door stootborden te plaatsen tussen de traptreden.

Advies voor uw open trap?

Wil je een persoonlijk advies voor je open trap? Wij bekijken en bespreken graag ter plaatse de mogelijkheden en maken direct een prijs op maat. Neem contact met ons op voor een advies en prijs op maat.

Onze collectie voor traprenovatie bevat diverse soorten opties voor het bekleden van een open trap.