Onze trapleuningen; een sfeervolle houvast

Stapje voor stapje loop je langzaam naar boven. De trap die je moet beklimmen is behoorlijk stijl en de angst weer naar beneden te kukelen besluipt je. Niet aan denken, evenwicht bewaren en concentreren op de lange weg naar boven...

Verhoog de veiligheid

Het hierboven beschreven scenario is verre van ideaal. Gelukkig is deze situatie eenvoudig te verbeteren door het laten plaatsen van een trapleuning of balustrade. Een trapleuning is een essentieel onderdeel van de trap en zorgt ervoor dat je veilig naar boven kunt lopen. Naast het creëren van meer veiligheid met trapleuningen en balustrades, kun je door het laten plaatsen van een leuning een specifieke woonstijl benadrukken en de sfeer in je woning verhogen. Geef je trap een sfeervolle houvast met een NEWstairs trapleuning of balustrade in hout, RVS of aluminium.


Soorten trapleuningen & balustrades

Als expert in traprenovaties, kunnen we verschillende soorten trapleuningen en balustrades plaatsen tijdens het bekleden van je trap of het uitvoeren van een traprenovatie. Graag geven we je meer informatie over onze soorten trapleuningen en balustrades.

Trapleuningen met houtdecor

De RVS trapleuningen met houtdecor van NEWstairs bestaan uit een kern van RVS voorzien van een buitenkant met houtdecor. Zo kunt u met een RVS leuning met een houtdecor de leuning in hetzelfde houten jasje steken als de trap en geniet je tevens van de voordelen van RVS.


RVS trapleuningen

Een moderne en strakke uitstraling in het trappengat creëer je met leuningen gemaakt van RVS. Combineer een RVS trapleuning met een houten trap en zorg zo voor onverwachte contrasten in huis. Ook is een RVS leuning ideaal te combineren met de betonlook trapbekleding van NEWstairs. Voor deze moderne look is onze strakke RVS balustrade in de vorm van Rectangle een goede keus. Bij de Allround RVS leuning en Allround RVS balustrade is het mogelijk ledverlichting te integreren. Creëer hiermee eenvoudig extra sfeer en veiligheid.

Leuning of balustrade bij uw traprenovatie?

Onderdeel van een vakkundige traprenovatie is het laten vervangen of laten plaatsen van een nieuwe trapleuning of een balustrade. Heb je interesse in een traprenovatie of het laten vervangen van de trapleuningen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze renovatie specialisten.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!