Tips voor het opfleuren van het trapgat

Bij een opgeknapte en gerenoveerde trap hoort natuurlijk een trapgat met dezelfde uitstraling. Graag geven wij van NEWstairs tips voor het opfleuren van het trappengat. Zo komt de traprenovatie optimaal tot zijn recht en geniet je van een sfeervolle omgeving.

Fotolijsten in het trapgat

Met mooie muurdecoratie kun je het trappengat in korte tijd omtoveren tot een stijlvolle ruimte. Hang een serie authentieke schilderijtjes op met foto's van vroeger, je favoriete filmposter of de mooiste tekeningen van je kinderen. Ga op zoek naar een leuke compositie van de lijsten op internet; hang ze bijvoorbeeld in lijn met de trap of vul de hele trapmuur met een fotocollage.


Bekleed de muren met lambrisering

Lambrisering is het betimmeren van het onderste gedeelte van de muur in je woning met panelen. Door het laten plaatsen van lambrisering in het trapgat krijgt de ruimte een klassieke en chique uitstraling. Wil je liever een eigentijdse look creëren in het trappengat? Verf dan de lambrisering met schoolbordverf of behang elk vlak met een ander patroon.


Door de trap te laten renoveren en het trapgat op te fleuren, geef je de trapruimte een bijzondere en stijlvolle uitstraling. Wil je meer informatie over het renoveren van de trap? Neem dan contact op met onze specialisten.

Speel met trapverlichting

Naast het ophangen van een sfeervolle hanglamp of elegante wandlampjes, zorgt verlichting in de trap voor een unieke uitstraling van je trap. Tevens draagt trapverlichting bij aan de veiligheid. Bij NEWstairs kan trapverlichting eenvoudig worden geplaatst tijdens een traprenovatie.


Laat ledverlichting plaatsen onder de traptreden voor een knusse en warme uitstraling of ga voor een moderne look met ledverlichting op de bovenkant van de traptreden. Ook kun je ervoor kiezen om de trapleuning te voorzien van verlichting. Zo wordt het trappenhuis sfeervol én veilig!

Meer inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
joúw NEWstairs traprenovatie of trapbekleding?

Met onze unieke trapconfigurator zie je snel een selectie uit de mogelijkheden. Bekijk hier de NEWstairs collectie in trapdecors, stootborden, leuningen & balustrades en trapverlichting.

Met een paar klikken creëer je eenvoudig een voorproefje van de gekozen opties. Per trapdecor vind je onderaan de pagina een
aantal prachtige voorbeelden van gerealiseerde NEWstairs trappen.

Wil je weten wat een traprenovatie kost? Hiervoor komen we graag vrijblijvend bij je langs voor een advies en prijs op maat. Ter plekke zie je
wat het mooiste bij jouw wensen en interieur past.


Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met je op!

Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.