Woonstijl Woensdag | Natuurlijk licht

Zoveel mensen zoveel interieurwensen! Variërend van stoer industrieel tot rustiek landelijk, warm klassiek en alles daar tussenin. Ben je liefhebber van een sfeervolle, lichte basis met een levendige accentkleur? Dan is Natuurlijk Licht, met houtaccenten en natuurlijke structuren wellicht de interieurstijl voor jou!

Traprenovatie met een persoonlijke touch

Wil je de trap betrekken bij je Natuurlijk Licht interieur, dan heb je daarin volop keuze. Een NEWstairs traprenovatie in een licht houtdecor als Brilliant White of Oak Loft geeft je woonkamer of hal een rustige, basic uitstraling.

Denk ook eens aan stootborden in een andere, contrasterende kleur dan de traptreden. Hiermee geef je jouw trap renovatie een persoonlijk tintje. Door te kiezen voor stootborden in een lichte kleur als Silk Grey, Off White of Stainless Steel oogt een trap in houtdecor een stuk luchtiger.

Inventieve traprenovatie

Wie wat bewaart, die heeft wat! Hoe mooi is een lichte trap in bijvoorbeeld NEWstairs Oak Natural met de authentieke houten balustrade?


Dankzij de inventieve, kras- en slijtvaste, overzettreden van NEWstairs komt er geen hak- of breekwerk kijken bij de traprenovatie.


Hierdoor kan de rest van de trap in zijn oorspronkelijke staat behouden kan blijven. Vakwerk uit het verleden wordt op deze manier prachtig gecombineerd met vakwerk uit het heden.

Aanwinst voor je interieur

Kies je voor een NEWstairs houten trap of trap renovatie, dan is het uiteraard ook perfect mogelijk om wél de bestaande balustrade te vervangen zodat deze mooi op de gerenoveerde trap aansluiten.


Alle overzettreden voor traprenovatie uit de NEWstairs collectie zijn verkrijgbaar als rvs/inox leuning met hetzelfde houtdecor. Je hebt dan alle voordelen van rvs/inox maar met de uitstraling van hout! Zo maak je van de trap een ware aanwinst in je interieur.

Let there be light!

Het wordt stilaan weer steeds eerder donker en de daglicht uurtjes zijn spaarzaam. Des te meer reden om het binnenshuis extra behaaglijk te maken met kaarsjes, zachte dekens en sfeerverlichting.

Wist je dat ook raamdecoratie je dat warme gevoel kan bezorgen? Doordat de lamellen van stijlvolle houten shutters in ieder stand te kantelen zijn, bepaal je zelf hoeveel licht je binnenlaat én de gewenste mate van privacy.

En jazeker, de trap levert een belangrijke bijdrage aan deze knusse setting! We kunnen namelijk met een trap renovatie op diverse manieren verlichting toevoegen. Zowel van boven- als van onderaf gezien, zorgt de duurzame ledverlichting voor een stijlvol accent. Daarbij zorgt trapverlichting voor extra veiligheid wanneer je in het donker de trap op- of afloopt.

Ook een NEWstairs trap op maat?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.