Zo boost je je interieur! 3 Tips

Het is geen geheim dat aandacht voor het interieur het afgelopen jaar een flinke boost heeft gekregen. Renoveren, bouwen en verbouwen zijn, net als de zomers tegenwoordig; hot! Met één van deze 3 tips knapt je (t)huis gegarandeerd op.

Tip 1: Verander van woonstijl

Al met kleine veranderingen creëer je een andere woonstijl. Uitgekeken op die groene bank? Weg ermee! Vervang het lelijke behang op de muur door een fris kleurtje en verwijder het stoffige tapijt op de trap. Wist je dat je met een NEWstairs traprenovatie de trap al in één dag naar een landelijke of industriële blikvanger in je interieur transformeert?


Door middel van overzettreden geven onze vakmannen een houten, metalen, of betonnen trap een prachtige make-over. Dat een traprenovatie ook nog eens zonder hak- en breekwerk plaatsvindt, maakt het een uitstekende optie voor een interieur-boost!

Tip 2: Verbouw of renoveer

Wil je het grootser aanpakken? Denk dan eens na over de mogelijkheden van een verbouwing of renovatie. Muur eruit, aanbouw erbij of een nieuwe trap erin?


Wij maken de mooiste nieuwe, houten trappen in elke gewenste stijl. Denk daarbij aan een statige wenteltrap, een moderne trap in Z-model en kwartdraai trappen in hoogwaardige, duurzame houtsoorten.

Liefhebber van een klassieke woonstijl? Maak deze look compleet met een nieuwe trap voorzien van een balustrade met zwarte, gietijzeren spijlen. Voel je je meer thuis in een Urban Jungle? Style je interieur dan met groen- en bruintinten gecombineerd met items van natuurlijke materialen als katoen en hout.

Tip 3: Verhuis (al dan niet tijdelijk)

Oké, heel rigoureus maar wél een optie met effect. Een mogelijke verhuizing is de perfecte gelegenheid om na te denken welke woonwensen voor jou het belangrijkst zijn. Een grote tuin, een huis met minimaal 2 verdiepingen, welke bouwstijl spreekt je aan; wat maakt jouw huis een thuis?


Gaat permanent verhuizen te ver? Op kleinere schaal doet een vakantie ook wonderen! Een welverdiend uitstapje in binnen- of buitenland behoort inmiddels weer tot de mogelijkheden.


Of je nu gaat backpacken in de jungle of gaat genieten in een 4-sterren all-in-resort; er is niets zo fijn als thuiskomen.

Terug van weggeweest waardeer je waarschijnlijk je eigen woning en interieur-items als nooit tevoren. Of heeft het je juist op originele ideeën gebracht. Besluit je om iets aan je interieur te veranderen? Denk dan ook eens aan de trap 😉!


Inspiratie nodig? Check onze blogs en volg ons op facebook & instagram!

Ook een NEWstairs trap op maat?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.