MENU

De mogelijkheden van een open trap bekleden

Heeft u een open trap in huis die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Het bekleden van de open traptreden is dan een geschikte oplossing. 

 

Met nieuwe trapbekleding laat u de trap aansluiten bij de huidige styling van uw interieur. Onze trapspecialisten vervangen al binnen één dag de huidige treden van uw open trap. We voorzien de traptreden van nieuwe overzettreden in een trapdecor van uw wens.

 

Overzettreden voor het bekleden van de open trap

Bij het bekleden van een open trap worden nieuwe overzettreden geplaatst op de treden van uw trap. Onze overzettreden zijn voorzien van een stoot -en slijtvaste toplaag met geïntegreerd antislip-reliëf. Een aluminium legering voorkomt deuken en slijtage van de traptreden. 

 

open-trap-bekleden-sfeervolle-hal     bovenaanzicht-open-trap-bekleding-NEWstairs

Neem eens een kijkje in onze NEWstairs collectie voor ons ruime aanbod in trapdecors en trapaankleding. Onze collectie bevat diverse soorten opties voor het bekleden van uw open trap. 

 

Een open trap bekleden? Dat doen wij zo!
Benieuwd hoe het bekleden van een open trap in zijn werk gaat? Bekijk onderstaand filmpje voor de NEWstairs Werkwijze. 

 

Open trap bekleden en dichtmaken? 

Wilt u naast een nieuwe bekleding van de traptreden, de open trap dichtmaken? Ook hierin kunnen de specialisten van NEWstairs u een helpende hand bieden. Het dichtmaken van de open trap doen we door stootborden te plaatsen tussen de traptreden. Meer weten over de voordelen van een dichte trap ten opzichte van de open trap? U leest meer in ons artikel

Advies voor uw open trap?

Wilt u een persoonlijk advies voor uw open trap? Wij bekijken en bespreken graag ter plaatse de mogelijkheden met u en maken direct een prijs op maat. Neem contact met ons op voor een advies en prijs op maat. 

 

Advies-en-prijs-op-maat-NEWstairs

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP