MENU

Een moderne trap voor een eigentijds interieur

Een moderne trap geeft uw interieur een luxe en eigentijdse uitstraling. De sfeer in de hal, woonkamer of gang is in mum van tijd gemoderniseerd met een strakke, moderne trap.


Hiervoor hoeft u niet meteen op zoek te gaan naar een splinternieuwe trap; met een traprenovatie wordt de oude trap al in één dag in een modern jasje gestoken. Traprenovatie specialist NEWstairs heeft een uitgebreid assortiment aan trapdecors, trapmodellen en bijpassende moderne trapleuningen. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden waarna we uw trap een ware metamorfose geven.

 

Onze trapmodellen voor een moderne trap

Met de moderne trapmodellen van NEWstairs krijgt uw verouderde trap in korte tijd een prachtige strakke look. Zo sluit ons Z-trapmodel perfect aan op het creëren van een eigentijds uitstraling in de woning. Dit trapmodel speelt met lijnen en vormen en kan met of zonder profiel worden geplaatst. Verder is het blok trapmodel een goede optie als u opzoek bent naar het moderniseren van uw trap. Bij dit trapmodel worden de treden en het stootbord haaks aan elkaar bevestigd. Hierdoor ontstaat er een speelse en architectonische blokvormige trap.


Trap-block-model-NEWstairs-Stone-Rustic     Block-model-trap-NEWstairs-Stone-Rustic

 

NEWstairs trapdecors voor een moderne woonstijl

Naast de diverse trapmodellen, heeft NEWstairs een uitgebreide collectie aan moderne trapdecors. De kleur en het patroon van de trap kan al snel een wereld van verschil maken. Bent u liefhebber van de moderne en industriële woonstijl? Dan is de NEWstairs Industrial collectie een uitstekende keuze voor uw trap. Met deze trapdecors gaan we met back to basic: strak, stijlvol en stoer. De NEWstairs trapconfigurator geeft de mogelijkheid om een voorrproefje te creëeren van uw trap. te Neigt u bijvoorbeeld meer naar een moderne uitstraling waarbij rust en eenvoud de boventoon voeren? Dan is het NEWstairs Oak White Wash decor een aanrader. Het licht eikendecor zorgt voor een serene en frisse moderne sfeer in de hal, gang of woonkamer.

 

Moderne-trap-in-hal-NEWstairs-Oak-White-Wash     Moderne-lichte-hal-met-trap-NEWstairs-Oak-White-Wash

 

Bent u geïnteresseerd in een moderne trap?
Wilt u meer weten over een moderne traprenovatie? De traprenovatie specialisten van NEWstairs staan te trappelen om meer te vertellen over onze werkwijze. Ook plannen we graag een afspraak met u aan huis voor een gratis adviesgesprek en een prijs op maat. Eerst meer inspiratie? Bekijk hier de gehele NEWstairs Collectie.  

 

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP