Welk woontype ben jij?

Kleurpaletten, stoffen en heel veel soorten materialen. Er zijn zoveel combinaties mogelijk binnen ons interieur en er zijn tegenwoordig zó veel woonstijlen om uit te kiezen. In deze blog helpen we je op weg naar jouw droominterieur met bijpassende traprenovatie. Kom erachter welke woonstijl past bij jouw persoonlijkheid en combineer deze met een prachtige traprenovatie.

Eigentijdse traprenovatie

Waan jij je het liefst in een luxueuze omgeving zoals een hotel? Ben je daarnaast altijd op de hoogte van de laatste trends en dol op hoogwaardige materialen?

Dan is de woonstijl Modern Chic, ook wel Hotel Chic genoemd, écht iets voor jou.


Traprenovatie Modern Chique woning

Modern Chic gaat over het creëren van een luxe gevoel in huis. Dat doe je door gebruik te maken van hoogwaardige stoffen en materialen zoals fluweel en marmer. Combineer dit met donkere tinten en gouden details voor een extra chique touch in huis. Deze zijn mooi te verwerken in een traprenovatie. De entree wordt zo betrokken binnen de woonstijl én onderdeel van het interieur.

NEWstairs Oak Black is een houtdecor met een diepe, zwarte kleur die hier perfect op aansluit. Ook diverse betonlooks zijn een prachtige combinatie met een Modern Chic interieur.

Rust in huis

Wie overdag druk is, wil graag thuiskomen in een oase van rust. Een interieur met weinig prikkels is de ideale omgeving om uit te rusten na een drukke dag.

De woonstijl Japandi straalt een en al rust uit. Japandi combineert de Scandinavische stijl met Japanse invloeden. Zoals de ‘kunst van het weglaten’ waarbij alle overbodige rommeltjes verboden zijn in Japan en het lichte kleurenpalet uit Scandinavië. Diverse trapkleuren uit onze NEWstairs collectie brengen deze kalmte bij jou in huis.

Traprenovatie in Japandi-stijl

Japandi heeft een licht kleurenpalet en combineert deze met zwarte details, organische vormen en natuurlijke materialen, wat ook de perfecte ingrediënten zijn voor een prachtige traprenovatie.

Een open trap is een mooi voorbeeld van minimalisme in het interieur. Wist je dat we ook open trappen renoveren? Dit combineert mooi met één van onze eikenhouten trapdecors zoals NEWstairs Oak Timber, of Oak Loft dat de uitstraling van vers gezaagd hout geeft aan je trap.

Heb je een dichte trap? Combineer dan Off White stootborden met lichte houten overzettreden. Er ontstaat dan een mooie balans tussen natuurlijke materialen en lichte kleuren. Maak het af met een zwarte trapleuning voor een subtiel zwart detail dat kenmerkend is voor de Japandi stijl.

Traprenovatie voor plantenliefhebbers

Ben je dol op planten of ben je een echt buitenmens en wil je de natuur in huis halen? Combineer je planten dan met natuurlijke materialen zoals in de Urban Jungle stijl.

Urban jungle traprenovatie

Een Urban Jungle woonstijl slaat een brug tussen het stadse wonen en een natuurlijk interieur. Planten spelen hierbij een belangrijke rol. De vele planten zijn een mooie combinatie met een houten trapdecor. Creëer bijvoorbeeld een groot en stijlvol contrast met een donker houtdecor zoals NEWstairs Oak Rocky mountain. Een doorleefd houtdecor zoals Oak Country versterkt het natuurlijk effect door noesten die door het trapdecor heen zitten.

Wij adviseren je graag

Staat jouw droomtrap er tussen of juist nog niet? Onze adviseur komt graag vrijblijvend aan huis om je de verschillende mogelijkheden te laten zien en denkt graag met je mee. Maak eenvoudig een adviesafspraak via onderstaande button.