Traprenovatie Limburg

Voor een traprenovatie in Limburg kiest u NEWstairs. Dé betrouwbare partner in Traprenovaties. Alle traprenovaties in Limburg worden vakkundig uitgevoerd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast bent u verzekerd van de laatste trends in traprenovatie.

Bij NEWstairs hebben wij de productontwikkeling 'inhouse' en daardoor kunnen wij u ook in Limburg voorzien van uitstekend maatwerk waarbij u kunt kiezen uit diverse exclusieve kleuren. Kies uit drie tinten van de 'Industrial' lijn of ga voor de een van de dertien houtkleuren, onder andere:

  • Oak Country

  • Oak Vintage

  • Oak Original

  • Oak Black

Naast diverse kleuren kunt u kiezen uit diverse trapmodellen en veiligheidsprofielen. Afhankelijk van de ruimte in uw woning in Limburg en uw wensen, kunnen wij een totaalplaatje maken van de ideale traprenovatie. Bij traprenovaties worden de houten treden voorzien van antislip-reliëf waardoor u meer grip hebt op uw trap én u profiteert met ons garantiecertificaat van een garantie van maar liefst 15 jaar!

Wilt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze NEWstairs trapconfigurator. Onze specialisten zijn verspreid door heel Limburg. Van Weert tot Venlo en verder naar het zuiden. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen we naar u thuis komen voor een vrijblijvende afspraak.

Trapbekleden Limburg

Woont u in Limburg en wilt u uw trap laten bekleden? Ook dat kan bij NEWstairs. Bij het bekleden van een trap worden slijtvaste overzettreden gebruikt die over uw huidige betonnen traptreden worden bevestigd. Ook (vuren) houten nieuwbouw trappen kunnen worden bekleed met een NEWstairs trapdecor.


Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met de dienst trap bekleden door heel Limburg. Door onze ervaring kunnen wij u direct aangeven wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensenpakket. Met een trapbekleding van NEWstairs geniet u de komende jaren gegarandeerd van een nieuwe ´eyecatcher´ in uw woning. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat u inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor u aan de slag
5. Veel plezier van uw NEWstairs trap!