MENU

15 december 2017 - 

Is een landelijke trap hot or not? Zonder twijfel: hot! Een landelijk interieur blijft één van de toppers op het gebied van woontrends. Een trap in landelijke stijl is al in één dag te realiseren met een traprenovatie door NEWstairs.

31 oktober 2017 - 

Zonder hak- en breekwerk uw trap een nieuw jasje geven in één dag? Bij NEWstairs traprenovatie kan het! Geef de trap in de gang, hal of woonkamer een nieuwe look met één van de prachtige houttinten of trapbekleding in een betonkleur. Na een traprenovatie zal het vertrek er stukken beter uitzien en loopt u met alle liefde een extra keer naar boven.

24 oktober 2017 - 

De trap is door de omvang en de centrale ligging een belangrijk onderdeel van het interieur. Door de trap opnieuw te laten bekleden, kunt u in een handomdraai een nieuwe sfeer creëren in uw woning. Speel in op de huidige trends en steek uw trap in een nieuw jasje met bekledingsmateriaal naar uw eigen wens. Wilt u een industrial look, landelijke sfeer of moderne uitstraling van uw trap? Lees hier meer over verschillende soorten bekledingsmaterialen van NEWstairs voor uw trap.

10 juli 2017 - 

Heeft u ook wel eens het idee dat uw huis te klein is voor alle spullen die u heeft? U probeert alles netjes en opgeruimd te houden, maar op de een of andere manier komt u altijd opbergruimte tekort. Misschien bent u al maanden op zoek naar de oplossing en lukt het niet om deze te vinden. Heeft u al eens goed naar uw trap gekeken? Een ruimtebesparende trap; misschien is dat dé oplossing!

4 juli 2017 - 

Een mooie trap van natuursteen, marmer of graniet, heeft vaak een luxueuze uitstraling. Maar wat als u toe bent aan iets nieuws en u uw marmeren of granieten trap een boost wilt geven? Een marmeren of granieten trap renoveren gaat perfect!